Prova på att flyga!

Presentkort

Om du vill ge bort något riktigt speciellt vid exempelvis en födelsedag, svensexa eller möhippa, bjud då på en möjlighet att spaka själv i ett flygplan!

Vi har presentkort som gäller under ett år, och innehavaren kan i stor utsträckning själv välja när han/hon vill utnyttja det, under förutsättning att vädret är bra.

Flygtiden är ca 30 minuter eller ca 60 minuter beroende på vilket presentkort du väljer och du flyger tillsammans med en erfaren pilot från Blekinge Flygklubb.

Provlektion

Är du, eller någon i din närhet, intresserad av att ta ett flygcertifikat men vill prova på hur det är att ta lektioner först? Beställ då en provlektion.

Den som flyger gör det då i vänstersits tillsammans med en utbildad flyglärarare och flygningen är upplagd som ett skolpass kan se ut.

Väljer du att påbörja din utbildning hos Blekinge Flygklubb kan du tillgodoräkna dig denna flygtid i din kommande utbildning.

Aerobatic/AVA

Upplev din första looping, roll eller flyg upp och ner!

Du som köper eller får denna upplevelse flyger tillsammans med våra utbildade konstflygare med erfarenheter av tävlingar i SM. Ni träffas i god tid innan flygningen och går genom vilka manövrar ni önskar prova. Väl i planet taxar ni ut och stiger mot övningsområdet för dagen.

Låt pirret i magen börja!


Beställning

Du beställer presentkort genom att antingen Swisha till 123 608 44 61 eller betala in till bankgiro 400-2150. Du kan även betala med kort (VISA/MASTERCARD) på plats.
Presentkort köps alltid för 1 passagerare i framsits med möjlighet att köpa till plats för baksätespassagerare i våra större flygplan. Du ser nedan vilka priser som gäller.
Blekinge Flygklubb Swish

För inbokning av presentkortsflygning eller provlektion, ta kontakt med någon av nedan listade kontaktpersoner.

Våra presentkort skickas som värdebevis i PDF-format som du enkelt skriver ut själv. Glöm därför inte att tydligt ange vilken e-postadress som kortet ska skickas till.
Presentkortet är inte personligt, så vi behöver inte veta namnet på den som ska utnyttja det. På kortet finns ett nummer som används vid bokning.

Villkor

Priser

Alla priser är i svenska kronor. Blekinge Flygklubb är inte en momsregistrerad organisation, så våra priser omfattas inte av mervärdesskatt. Vårt organisationsnummer är 835600-0144.

Typ Evektor UL SE-VSP 2-sits DA40 SE-LOY/SE-MIH 4-sits Aerobatic Zlin SE-MHS 2-sits
Kort tur vid öppet hus 300 600
Provlektion 45 minuter 1700
30 minuter presentkort 1300 1800
60 minuter presentkort 2100 2600
1 extra baksits 300
2 extra baksits 600
Aerobatic/AVA 30 minuter 3000

Frågor?

Har du några ytterligare frågor om presentkort går det bra att ringa eller maila:

Martin Skogh (martin.skogh@gmail.com), tfn 0708-576009

Bengt "Otto" Ottosson (flyotto1@gmail.com), tfn 0708-343129

..eller besök vår facebook-sida